Romantic FM MENIU
JON LORD IN CONCERT
Recomandari

JON LORD IN CONCERT

4 Noiembrie

Jon Lord, membru fondator al trupei Deep Purple, va concerta la Sala Palatului din Bucuresti, pe 5 noiembrie, de la ora 20:00, informeaza ARTmania.

Muzicianul va prezenta publicului celebra compozitie "Concert for Group and Orchestra", lansata pe vinil de trupa Deep Purple in 1969. Lucrarea este considerata cea mai buna a lui Lord, a fost reinterpretata in septembrie 1999, la aniversarea a 30 de ani de la premiera ei, de catre London Symphony Orchestra. Vor fi interpretate insa si cantece Deep Purple.

Alaturi de Lord, pe scena Salii Palatului vor urca si artistii Steve Balsamo, Kasia Laska si Orchestra Filarmonica din
Ruse, dirijata de Naiden Teodorov.

In cei 40 de ani de cariera muzicala, geniul clapelor de la Deep Purple a compus in paralel lucrari cu elemente din rock, jazz si folk pe fondul muzicii clasice. A inceput sa scrie lucrari pentru grup si orchestra in 1969 si a parasit Deep Purple dupa turneul din Marea Britanie, in 2002.

Biletele, in valoare de 360, 270, 180, 90 si 72 RON se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si Germanos, a librariilor Carturesti si online: myticket.ro, tickepoint.ro si eventim.ro.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate