Romantic FM MENIU
Jazz clasic la Sala Radio
Recomandari

Jazz clasic la Sala Radio

22 Martie
Câștigător al Premiului Grammy, saxofonist și compozitor, Joe Lovano declară că este “fascinat” de scena de jazz europeană, iar turneul său european îl va duce în Spania, Cehia, România și Ungaria, scrie site-ul www.eventim.ro.
 
Classic Quartet este proiectul cu care se prezintă muzicianul și pe scena Sălii Radio, în cadrul căruia va explora istoria jazz-ului “clasic”, de la swing la bebop.
 
La București, publicul va putea asculta integral albumul ”Classic! Live at Newport”, dedicat memoriei pianistului Hank Jones, un album a cărui lansare a durat nu mai puțin de 11 ani, de la înregistrarea sa în 2005, până la lansarea oficială din 2016. Potrivit artistului, acesta este și ultimul album ce va fi lansat sub egida Blue Note.
 
Pe scena de la Sala Radio, vor urca Joe Lovano, la saxofon tenor, Lawrence Fields la pian, Peter Slavov la bas și Otis Brown la baterie.
 
Lovano este un susținător fervent al jazz-ului tradițional, notabilă în acest sens fiind colaborarea din urmă cu zece ani cu renumitul pianist Hank Jones, cunoscut pentru asocierile sale cu Ella Fitzgerald ori Charlie Parker. (foto: www.cleveland.com)

 
Prețurile biletelor:
 
Categoria 1 - 185 lei
Categoria 1A - 165 lei
Categoria 2 - 145 lei
Categoria 2A - 135 lei
Categoria 3 - 115 lei
Categoria 4 - 105 lei
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate