Romantic FM MENIU
Între noi e totul bine: la TNB!
Recomandari

Între noi e totul bine: la TNB!

26 Aprilie
Spectacolul Teatrului Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti "Între noi e totul bine" se va juca duminică, 30 aprilie, de la ora 19.00, la închiderea celei de-a șaptea ediţii a Festivalului de Teatru Ștefan Iordache - Caracal 2017.
 
Un memento dar şi un serios semnal de alarmă, ţesut în textura unei comedii negre de cea mai bună calitate, Între noi e totul bine aduce în scenă, sub inconfundabila semnătură regizorală a lui Radu Afrim, shakespearianul „a fi sau a nu fi”. 
 
De data aceasta, într-un mod neaşteptat, pus în pagină de o foarte tânără scriitoare, Dorota Masłowska. Copil teribil al literaturii poloneze, autoarea ne implică şi ne cucereşte cu o răvăşitoare poveste despre generaţii sacrificate, despre pace şi război, existenţă şi non-existenţă. 
Avem în faţa ochilor cel mai absurd dintre filmele imaginate vreodată, pe scenă. Este însăşi imaginea haosului pogorât peste lume după cel de-al doilea război mondial. Fiinţa şi identitatea naţională prea puţin mai contează. Prezentul se preschimbă în trecut şi trecutul în viitor într-o clipă doar. 
 
În distribuţie: Dorina Chiriac, Marius Manole (cu trei spectacole consecutive în ultimele două zile de festival!), Liliana Ghiţă, Istvan Teglas, Florentina Ţilea, Natalia Călin, Cezar Antal.
 
Actuala ediţie, care se desfăşoară între 23 şi 30 aprilie, pe scena Teatrului Naţional "Ştefan Iordache" din Caracal, este dedicată unui mare actor, Gheorghe Dinică, aplaudat vreme de câteva decenii atât pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, cât şi pe marile ecrane, în creaţii de neuitat.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate