Romantic FM MENIU
IMPROFUN LA CLUBUL TARANULUI
Recomandari

IMPROFUN LA CLUBUL TARANULUI

18 Octombrie

Teatrul Fara Frontiere prezinta un nou spectacol de improvizatie marca "improFUN", prima trupa alcatuita in unanimitate  din improvizatori neprofesionisti (antrenati de profesorii TFF).

Va asteapta un spectacol interactiv in care veti alege titlurile povestirilor, spatiile de joc sau temele scenelor prezentate, improvizatorii fiind pregatiti sa va surprinda si sa va incante cu imaginatia, spontaneitatea si mai ales umorul lor!

Astazi, 18 octombrie 2009!

 

SCOALA DE IMPROVIZATIE:

La Scoala de Improvizatie cursurile dedicate adultilor si copiilor continua în perioada urmatoare, cu module noi:

Curs de improvizatie pentru   incepatori:

Cursul iti ofera oportunitatea de a-ti "antrena" creativitatea, intuitia, flexibilitatea si spontaineitatea timp de doua ore, intr-o atmosfera relaxata dar constructiva, alaturi de profesori specializati.
 
Curs de teatru si improvizatie pentru copii:

Cursul ii ajuta pe copii sa comunice, sa devina mai increzatori, sa - si dezvolte limbajul, miscarea corporala, sa-si imbunatateasca capacitatea de a colabora si de a invata intr-un cadru lipsit de competitie si reguli stricte!
 
Curs de improvizatie muzicala:

La acest curs participantii invata sa creeze adhoc cantece de genuri diverse pe muzica improvizata de pianist. Cursul isi propune sa abordeze modalitati noi de antrenare a spontaneitatii si creativitatii prin angrenarea simtului muzical si ritmic. foto: mirela-urs.blogspot.com
 
Informatii suplimentare: www.teatrulfarafrontiere.blogspot.com
Contact si inscrieri:
email:  tff@teatrulfarafrontiere.ro  
tel:  0727.866.673

 

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate