Romantic FM MENIU
Harta Senzorială, un nou tur ghidat al Capitalei
Recomandari

Harta Senzorială, un nou tur ghidat al Capitalei

1 Martie
Harta Senzorială a Bucureştiului este un proiect cultural care constă într-un tur ghidat prin istoria recentă şi mai puţin recentă a unor locuri relevante pentru Capitala țării. 
 
Cu ajutorul acestuia, turiştii interesaţi vor vizita case din cartierele Armenesc şi Cotroceni. Obiectivele au legătură cu evenimente istorice - de la Revoluţia din 1848, la Mica Unire din 1859 şi la Marea Unire din 1918, trecând prin cele două războaie mondiale, scrie Mediafax.
 
Casele din acest tur au fost locuite cândva de scriitori importanţi, studiaţi în şcoală (Liviu Rebreanu).  Turul îşi propune să „îi coboare din manuale“ şi să ni „prezente aşa cum erau în viaţa de zi cu zi“.
 
Un alt punct de atracţie are legătură cu istoria presei româneşti. Pentru prima dată două dintre tururi vor fi destinate în special copiilor.
 
Tururile Harta senzorială a Bucureştiului # 2 vor avea loc în zilele de 2,3,4,5, respectiv 15,16,18 şi 19 martie, cu începere de la ora 19.00. 
 
Mai multe informaţii pe site-ul organizaţiei, http://hartasenzoriala.com/tururi/. (foto: www.wall-street.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate