Romantic FM MENIU
George Dalaras , în concert la Sala Palatului anul viitor
Recomandari

George Dalaras , în concert la Sala Palatului anul viitor

28 Decembrie
Cu o carieră impresionantă ce se întinde pe mai bine de 40 de ani, George Dalaras a cântat alături de nume celebre din industria muzicală, printre care Sting, Bruce Springsteen, Peter Gabriel, Jethro Tull, Yehuda Poliker, Goran Bregovic, Paco de Lucia și Al di Meola. 
 
A colaborat, de asemenea, cu unii dintre marii compozitori ai muzicii grecești (Mikis Theodorakis, Stavros Kouyioumtzis, Manos Loizos, Apostolos Kaldaras) și a fost invitat să îi cânte lui Nelson Mandela la aniversarea sa. 

 
De-a lungul carierei, renumitul solist a lansat peste 120 de albume ce s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare.
 
A susținut mai mult de 500 de concerte în marile orașe ale lumii, sold out la numai câteva ore de la anunțarea lor. În Atena, spectacolele muzicianului au adus un aflux atât de mare de fani, încât revista Rolling Stone scria că Dalaras este responsabil pentru inițierea concertelor grandioase pe marile stadioane din Grecia.
 
Celebre orchestre ale lumii, printre care Orchestra din Viena, cea din Philadelphia, Osipov din Rusia și orchestra BBC au fost onorate să-l acompanieze.
 
Dalaras a fost influențat în repertoriul său de muzica folk grecească și rembetico, dar și de particularitățile acordurilor latine, astfel că numeroaselor stiluri ale muzicii grecești pe care le abordează (rebetiko, laïkó, latină și pop), artistul adaugă și influențe ale muzicii arabe și israeliene. 
 
Până la data de 15 ianuarie 2017, biletele pentru concertul din 5 mai 2017 pot fi cumpărate cu reducere de sărbători de 20 %):
 
Categoria 4 - 72 lei
Categoria 3 - 96 lei
Categoria 2 - 120 lei
Categoria 1 - 160 lei
Categoria VIP - 208 lei
 
Prețurile biletelor după 15 ianuarie:
Categoria 4 - 90 lei
Categoria 3 - 120 lei
Categoria 2 - 160 lei
Categoria 1 - 200 lei
Categoria VIP - 260 lei

(foto: Classictic.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate