Romantic FM MENIU
 Gaudeamus Carte școlară
Recomandari

Gaudeamus Carte școlară

16 Septembrie
Târgul Gaudeamus Carte școlară revine în Piața Universității din București, pentru ediția a XIV-a, cu o ofertă bogată de manuale, materiale auxiliare sau beletristică, anunță Agerpres.
 
Târgul este deschis până la 25 septembrie 2016, zilnic, între orele 10.00 și 20.00, cu excepția zilei de duminică, 25 septembrie, când programul este 10.00 — 15.00. 
 
Intrarea este liberă!
 
De la Gaudeamus Carte școlară elevii își pot procura cea mai mare parte a manualelor pentru diverse discipline avizate pentru acest an școlar; materiale auxiliare, pentru toate vârstele, cu o largă acoperire tematică: enciclopedii, dicționare, culegeri, atlase, lucrări pentru pregătirea examenelor, caiete de activități și fișe de lucru.
 
De asemenea, de la târg se vor putea procura multe volume din literatura română și universală, incluse (sau nu) în bibliografia școlară. Vor fi disponibile hărți, planșe didactice, modele tridimensionale, mobilier școlar și alte materiale din această categorie. (foto: perfecte.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate