Romantic FM MENIU
GAUDEAMUS
Recomandari

GAUDEAMUS

21 Septembrie
In perioada 20 - 26 septembrie, Targul "Gaudeamus" - Carte scolara, editia a saptea, este deschis intr-un pavilion expozitional mobil amenajat in Parcul Herastrau, intrarea din Piata Charles de Gaulle (fosta Piata Aviatorilor).  Programul de vizitare este zilnic, intre orele 11:00 - 19:00. Intrarea publicului este libera.
 "Gaudeamus" aduce in Herastrau aproape toate manualele si auxiliarele scolare necesare în noul an de invatamant, prin cele aproape 50 de edituri expozante.  Oferta cuprinde manuale si auxiliare, materiale didactice pentru toate nivelurile de studiu, titluri din bibliografia scolara (literatura romana si universala), lectii interactive pe suport multimedia, soft educational, materiale didactice, ghiduri si indrumare pentru cadrele didactice.
 Toate la preturi promotionale speciale pentru inceputul noului an scolar!
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate