Romantic FM MENIU
Gala Premiilor Gopo 2017
Recomandari

Gala Premiilor Gopo 2017

15 Martie
Cea de-a XI-a ediţie a Premiilor Gopo, eveniment care rasplateşte anual performanţa în cinematografia româneasca, va avea loc marţi, 21 martie 2017, în Sala Mare a Teatrului Naţional „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti.

Pentru al doilea an consecutiv, amfitrionul galei va fi cunoscutul actor Alexandru Bogdan.

Printre actorii care se vor urca pe scena Premiilor Gopo pentru a înmâna statuetele îi amintim pe Victor Rebengiuc, Dana Dogaru, Marian Râlea, Diana Cavallioti, Ana Ularu, Raluca Aprodu sau Tudor Istodor.
 
Pe lânga cele mai asteptate trofee ale serii (Cel mai bun film, Cel mai bun regizor), din programul galei nu vor lipsi Premiul pentru Întreaga Cariera – oferit actorului Ion Dichiseanu, Premiul Gopo pentru Întreaga Activitate – acordat actorului Valentin Uritescu.
 
La aceasta ediţie a Galei Premiilor Gopo, pelicula  „Sieranevada”, în regia lui Cristi Puiu, a obţinut 16 nominalizari la 13 categorii, urmat de filmul „Câini”, debutul lui Bogdan Mirica (13 nominalizari),  „Inimi cicatrizate”, regia Radu Jude, cu 12 nominalizari şi „Bacalaureat”, regia Cristian Mungiu, cu 9 nominalizari.

Gala Premiilor Gopo 2017 – ediţia a 11-a este organizata de Asociatia pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei şi Babel Communications.

Ceremonia de decernare a premiilor va fi transmisa de postul naţional de televiziune, TVR 2, de la ora 20.40.
Gala Premiilor Gopo va fi transmisa şi online pe www.premiilegopo.ro.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate