Romantic FM MENIU
GALA INTERNATIONALA DE BALET
Recomandari

GALA INTERNATIONALA DE BALET

5 Noiembrie

Gala Internationala de Balet "Stars of the 21st Century" Bucuresti se intoarce in Romania cu cea de-a doua editie, ce va avea loc sambata, 7 noiembrie 2009, ora 19.30, la Sala Palatului.

Spectacolul este sustinut de "Fundatia pentru Dezvoltarea Romaniei – Dan Voiculescu".

Evenimentul va reprezenta un spectacol distins si rafinat, cu scene din baletul clasic, neoclasic si contemporan, o noutate pentru publicul roman ce va avea ocazia sa priveasca pe scena Salii Palatului 13 dintre cei mai mari balerini ai lumii, reprezentanti ai 8 companii de balet de renume mondial.

Biletele pot fi procurate de la Sala Palatului si Magazinul Muzica, librariile "Carturesti", precum si on-line de pe www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro. Pretul biletelor variaza intre 250 si 75 RON. 
Artistii care vor evolua in cadrul celei de-a II-a editii a Galei Internationale de Balet "Stars of the 21st Century" Bucuresti sunt:
1. Jon Vallejo de la Scena Ballet "Carmen Rochev" Madrid
2. Anastasia Goryacheva si Slavs Lopatin de la Bolshoi Ballet
3. Alina Somova de la Kirov Ballet, St. Petersburg
4. Mikhail Kaniskin si Elisa Carrillo Cabrera de la Berlin Opera Ballet
5. David Makhateli de la Royal Ballet, London
6. Jiri Bubenicek de la Dresden SemperOper Ballett
7. Otto Bubenicek de la Hamburg Ballet
8. Iana Salenko si Marian Walter de la Berlin Opera Ballet
9. Dmitri Gruzdyev si Erina Takahashi de la English National Ballet

foto: storage0.dms.mpinteractiv.ro 

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate