Romantic FM MENIU
Fundaţia Calea Victoriei aniversează 10 ani de activitate
Recomandari

Fundaţia Calea Victoriei aniversează 10 ani de activitate

9 Martie
Fundaţia Calea Victoriei aniversează pe 4 aprilie zece ani de activitate printr-un concert ce va avea loc la Sala Radio, de la ora 19.00, anunță instituția.
 
Concertul „I Love Verdi” este primul eveniment prin care Fundaţia Calea Victoriei sărbătoreşte un deceniu de aventuri culturale independente și aduce melomanilor o seară muzicală plină de strălucire şi emoţie, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.
 
Melomanii sunt invitaţi să descopere eroii imaginaţi de Verdi şi să asculte poveştile lor melodioase, la acest concert susţinut de solişti vocali talentaţi, apreciaţi de publicul meloman din ţară şi din străinătate: soprana Diana Ţugui, tenorul Hector Lopez, baritonul Ionuţ Pascu, alături de tinerii muzicieni din Symphactory Orchestra.
 
Din programul serii vor face parte arii celebre din Traviata, Rigoletto, Aida, Nabucco, Trubadurul şi Forţa destinului.
 
La finalul concertului, publicul va avea ocazia să se întâlnească în foaier cu dirijorul Tiberiu Soare şi cu cei trei solişti, pentru a face fotografii şi a împărtăşi impresii despre concert. 
 
Biletele la Concertul de Gală se pot achiziţiona numai prin reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV sau online, de pe Eventim (http://bit.ly/2m4Cn9S). 
 
Prețuri bilete: 
 
Categoria I – 120 ron 
Categoria II – 100 ron 
Categoria III – 85 ron
 
Fundaţia Calea Victoriei este o instituţie culturală independentă care concepe cursuri şi evenimente în domenii culturale şi de dezvoltare personală. Detalii pe www.victoriei.ro, la adresa contact@victoriei.ro sau la numărul de telefon 021-321.30.22.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate