Romantic FM MENIU
Final Frontier – singurul Târg de Carte SF&Fantasy
Recomandari

Final Frontier – singurul Târg de Carte SF&Fantasy

20 Martie
Pe 1 și 2 aprilie la Casa Artelor din Capitală!
 
În week-endul 1-2 aprilie acceptă provocarea și vino la Final Frontier să descoperi lumile imaginare devenite realitate.  

 
Ediția cu numărul șase a singurului târg de carte SF & Fantasy va avea loc între orele 11.00 - 19.00 la Centrul Cultural Casa Artelor (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti), partenerul nostru de eveniment. 
 
Au fost pregătite pentru tine cele mai noi apariții dar și volume la prețuri speciale de la editurile pasionaților de SF & Fantasy (Nemira, Paladin, Corint, Millenium, Herg Bennet, Tritonic, Crux), board games de la Red Goblin, benzi desenate și figurine de la HAC!BD. 
 
Volumele în limba engleză vin de la Books Express iar romane polițiste de la Crime Scene Press. Cei mai cunoscuți autori români de SF&Fantasy vor fi alături de noi cu lansări de carte și paneluri interactive. Invitatul special al târgului Final Frontier #6 este scriitorul Dan Doboș.
 
Poți veni la târg pentru demo-ul de machiaj SF făcut de Alina Diana Crisu și echipa.
 
Nici atelierele de la târg nu se lasă mai prejos în demascarea lumilor fantastice și îți oferă informații importante: învață să faci benzi desenate cu Vlady, află totul despre anime cu Alice și călătorește în spațiu la atelierul de Astronomie cu Adrian Sonka, lector Fundația Calea Victoriei. Micii învățăcei în ale SF-ului sunt așteptați la atelierele de robotică ale Academiei inventează.ro.
 
1-2 aprilie 2017
Centrul Cultural Casa Artelor  (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti)
 
Program: 11.00 – 19.00
 
Organizatorii evenimentului, Bookblog.ro  - cel mai important blog despre cărți și lectură de pe internetul românesc,  anunţă că există şi câteva motive pentru ca amatorii genului fantasy şi SF să evadeze toată ziua în Final Frontier #6: Xbox îi invită pe amatori să îşi încerce puterile alături de prieteni la o consolă Xbox One şi jocurile sale fantastice.

La târg vor fi disponibile şi ateliere: Robotică cu Academia Inventează.ro, Scriere creativă alături de scriitori consacraţi, Bandă desenată cu Vlady, Anime cu Aice Teodorescu şi Astronomie cu Adrian Şonka. Nu în ultimul rând, cei intersaţi vor putea urmări un scurtmetraj semnat de scriitoarea Doina Ruşti urmat de o sesiune de Q&A.
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate