Romantic FM MENIU
Final de stagiune la TNB
Recomandari

Final de stagiune la TNB

15 Iunie
La Teatrul Naţional I.L. Caragiale din Bucureşti (TNB), avanpremiera spectacolului "Luminiţa, de la capătul tunelului", de Radu F. Alexandru, în regia lui Mircea Cornişteanu, cu Constantin Cotimanis, Dragoş Stemate, Monica Davidescu / Iuliana Moise, Alexandra Poiană, va avea loc miercuri, 15 iunie 2016, de la ora 20.00. 
 
O comedie amară despre cinismul politic și moftangiii vremurilor noastre, despre iubirea dată în schimbul carnetului de partid, despre infidelități validate de sondaje și despre mentalități corupte vă aşteaptă la Sala Atelier!
 
Miercuri, 15 iunie 2016, de la ora 20.00, la Sala Pictura, se joacă, pentru ultima dată în această stagiune, recenta premieră "Medeea, mama mea", autor şi regizor Ivan Dobcev.
 
Din distribuţie fac parte exclusiv tineri actori, care vă poartă dinspre actualitate înspre lumea mitului, şi a metaforei, o montare polifonică, ce jonglează cu un carusel sonor excepţional, datorat compozitorului bulgar Assen Avramov.
 
Ultimele spectacole ale actualei stagiuni vor avea loc în week-end-ul viitor, la Sala Mică, acolo unde se derulează programul "9G la TNB", consacrat tinerilor creatori de teatru.
 
Acestea sunt: 
 
vineri, 17 iunie 2016 - "Hotel Europa"
sâmbătă, 18 iunie 2016 – "(D)efectul Placebo"
duminică, 19 iunie 2016 - "Organic" 
 
Toate spectacolele încep de la orele 20.00.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate