Romantic FM MENIU
Festivalul Național de Teatru Independent
Recomandari

Festivalul Național de Teatru Independent

28 Octombrie
Trupe, artiști, companii cu spațiu și nomade vor da ora exactă a teatrului independent, în perioada 3 - 6 noiembrie, când Bucureștiul devine astfel scena principală a teatrului independent din România.
 
Aflat la cea de-a patra ediție, Festivalul Național de Teatru Independent (FNTi) este un eveniment ce își propune să aducă anual în fața publicului cele mai bune producții independente din București și din țară. 
 
Programul complet al evenimeltului poate fi găsit pe site-ul: http://www.fnti.ro/program-festivalul-de-teatru-independent
 
Ca în fiecare an, festivalul va crea contextul favorabil inițierii unor discuții între actorii independenți și studenții la facultățile de teatru. 
Ediția actuală va marca lansarea unei platforme de dialog între membrii Companiilor de Teatru Independent din țară și reprezentanți ai organismele ce administrează politicile culturale naționale.
 
Anul acesta, Godot Café-Teatru organizează festivalul alături de alte opt teatre independente din București (Unteatru, Teatrul de Artă, La Scena, Teatrul LUNI de la GreenHours, Teatrul Arte dell’ Anima, POINT, Teatrul Coquette, Teatrul de pe Lipscani).
 
De data aceasta, FNTi prezintă spectacole independente din București și din țară, spectacole de debut ale tinerilor absolvenți UNATC, dar va avea și o secțiune de one man/woman show.
 
Încă de la prima ediție, FNTi își dorește să alcătuiască o hartă a momentului plină cu stegulețele mișcării independente.
 
FNTi este competitiv dar, având în vedere dificultățile prin care trec independenții, important este să exiști și să participi. Pentru că fiecare separat și toți împreună alcătuim un organism viu, care se dezvoltă de la an la an, numit Teatrul Independent.
 
foto: www.iqads.ro
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate