Romantic FM MENIU
Festivalul Național de Teatru
Recomandari

Festivalul Național de Teatru

21 Octombrie
Teatrul Național "I.L. Caragiale" din București va fi prezent la cea de-a 26-a ediție a Festivalului Național de Teatru (FNT) cu trei spectacole, regizate de Radu Afrim, Bobi Pricop și reputatul artist Gigi Căciuleanu, scrie Mediafax.
 
Vineri, în prima zi a festivalului, va fi prezentat, la Sala Pictură, de la ora 21.00, spectacolul "O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții", realizat după un roman de Mark Haddon, în regia lui Bobi Pricop. 
 
Din distribuție fac parte Ciprian Nicula, Emilian Oprea, Ana Ciontea, Carmen Ungureanu, Rodica Ionescu.
 
Spectacolul va putea fi văzut și sâmbătă, de la ora 17.00.
 
Duminică și luni, spectatorii vor avea ocazia să vadă, tot la Sala Pictură, "Între noi e totul bine" de Dorota Maslowska, în regia lui Radu Afrim.
 
Distribuția: Dorina Chiriac, Marius Manole (Premiul Galei UNITER 2016 pentru Cel mai bun Actor în rol secundar), Liliana Ghiță, Natalia Călin, Istvan Teglas, Cezar Antal, Florentina Țilea.
 
Pe 29 octombrie, de la ora 19.00, și pe 30 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Atelier, va putea fi văzut cel de-al treilea spectacol al naționalului bucureștean din festival, "L'Om DAdA", o producție realizată de Gigi Căciuleanu în care joacă împreună cu Lari Giorgescu.
 
Deschiderea oficială a Festivalului Național de Teatru va avea loc vineri cu vernisajul expoziției-document dedicate marelui dansator și coregraf Gigi Căciuleanu.

Şi, pentru că mai toate drumurile spre TNB trec prin pasajul Universităţii, este bine să mai ştiţi că, începând de luni, Pasajul Universităţii a redevenit, pentru două săptămâni, Pasajul FNT. De aici vă puteţi informa despre tot ce se întâmplă în FNT: spectacole, distribuţii, realizatori, unde mai sunt bilete şi cum se pot cumpăra, vernisajele expoziţiilor şi lansările de carte, adresele teatrelor, apreciază organizatorii,  informaţii care să-i faciliteze spectatorului participarea la Festivalul Naţional de Teatru.
 
Cea de-a 26-a ediție a Festivalului Național de Teatru se desfășoară la București între 21 și 30 octombrie. Pe lângă producțiile teatrale naționale, trei creatori străini de elită: Lev Dodin, Angelin Preljocaj și Carolyn Carson vor fi prezenți cu operele lor în calitate de invitați speciali ai festivalului.
 
Ediția din acest an a FNT va găzdui 40 de producții din București și din țară create de regizori importanți. Festivalul este produs de UNITER, ArCuB și Teatrul Național "I.L. Caragiale" din București. (foto: www.cvlpress.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate