Romantic FM MENIU
Festivalul Enescu: Biletele individuale se pun în vânzare
Recomandari

Festivalul Enescu: Biletele individuale se pun în vânzare

16 Februarie
Peste 3.000 de artiști din întreaga lume vor fi prezenți la București și în alte șapte orașe din țară în cadrul a 80 de evenimente, la ediția din acest an a Festivalului Enescu, anunță organizatorii.
 
Ediția 2017 a Festivalului Enescu aduce ca noutate absolută seria de concerte "Muzica Secolului 21", în cadrul căreia va avea loc Forumul Internațional al Compozitorilor.
 
Un număr de 30 dintre cei mai importanți compozitori contemporani, precum Sir James MacMillan, Rodion Shchedrin, Jörg Widmann și Magnus Lindberg vor fi prezenți la Forum. Publicul îi va putea urmări în dezbateri pe teme de actualitate muzicală, la care accesul este gratuit, în baza unei înregistrări în prealabil.
 
În premieră absolută în România, la Festivalul Enescu 2017 va avea loc Imaginary – o expoziție interactivă despre matematică și muzică. 
 
Nume importante ale muzicii clasice internaționale precum Lang Lang, Jonas Kaufmann, Philippe Jaroussky, Magdalena Kožená, Daniil Trifonov, Riccardo Chailly, Thomas Hampson, Dmitri Hvorostovsky, Olga Peretyatko, Khatia Buniatishvili, Tine Thing Helseth, Andrei Ioniță și Anoushka Shankar vor fi prezenți în premieră la București anul acesta.
 
Orchestre de renume, precum Orchestra Scala di Milano, Orchestra Accademia Nazionale di Santa Cecilia, Royal Concertgebouw Amsterdam, Münchner Philharmoniker, London Philharmonic Orchestra, vor fi, de asemenea, pe scena festivalului.
 
Festivalul Enescu 2017 se va desfășura în perioada 2 - 24 septembrie. Dintre acestea, 12 concerte vor avea loc în orașele Iași, Brașov, Cluj, Timișoara, Bacău, Ploiești și Sibiu. (foto: antena3.ro)
 
Prețurile biletelor individuale la Festivalul Enescu 2017:
 
Seria MARI ORCHESTRE (Sala Mare a Palatului)
 
Categ. I   -  180 RON (inclusiv TM )
Categ. a II-a  -  140 RON (inclusiv TM )
Categ. a III-a  -  110 RON (inclusiv TM )
Categ. a IV-a  -  80 RON (inclusiv TM )
 
Seria RECITALURI ŞI CONCERTE CAMERALE (Ateneul Român, Sala Auditorium)
 
Pentru concertele de la Ateneu:
 
Categ. I  - 180 RON (inclusiv TM )
Categ. a II-a  -  140 RON (inclusiv TM )
 
Pentru concertele de la Sala Auditorium:
Categ. I   -   50 RON (inclusiv TM )
Categ. a II-a  -  30 RON (inclusiv TM )
 
Seria “BY MIDNIGHT” (Ateneul Român):
Categ. I  -  180 RON (inclusiv TM )
Categ. a II-a  -  140 RON (inclusiv TM )
 
Seria MUZICA SECOLULUI 21 (Sala Mihail Jora – Sala Radio):
Categ. I   -   50 RON (inclusiv TM )
Categ. a II-a  -  30 RON (iclusiv TM )
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate