Romantic FM MENIU
FESTIVAL ACUSTICA 2009
Recomandari

FESTIVAL ACUSTICA 2009

7 August

Manifestarea va avea loc in periada 26 - 30 august in Figueres ( capitala districtului Alt Empordà, din provincia Girona, Catalonia, Spain, locul de nastere a lui Salvador Dalí)
Vor fi prezenti intre altii actorul catalan Bruno Oro, in ipostaza sa de cantaret,  Beth, Giulia y los Tellarini, responsabili cu coloana sonora a peliculei "Vicky Cristina Barcelona", nume ca Lidia Pujol sau Jabier Muguruza.
Mai multe scene vor vi raspandite in jurul Muzeului Dali iar pentru o acustica deosebita o serie de recitaluri vor avea loc in cadrul Institutului Ramon Muntaner , aflat in incinta unei vechi manastiri franciscane. Aici vor da recitaluri Josep Puntí, Pedro Guerra si Jorge Drexler. In afara acestor recitaluri la care trebuie sa cumparati bilete, toate celelalte reprezentatii vor avea intrare libera.
Sub titlul generic "Vino&Music" participantii vor putea degusta o selectie de vinuri servite chiar de celebrul sommelier Roger Viusá.  

 

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate