Romantic FM MENIU
"Femei celebre", o colecţie de excepţie
Recomandari

"Femei celebre", o colecţie de excepţie

27 Februarie
La început de primavară, Jurnalul Naţional celebreză femeia, oferindu-vă o nouă colecţie interesantă!
 
Urmăriţi poveştile unor femei extraordinare, devenite adevărate icon-uri ale generaţiei lor. DVD-urile vor apărea în fiecare joi, împreuna cu Jurnalul Naţional, la preţul de 11,9 lei.
 

Calendarul de apariţie pentru DVD-urile colecţiei:
 
Diana                                 27.02.2014
Audrey Hepburn               06.03.2014 
Regina Elisabeta a-II-a      13.03.2014 
Margaret Thatcher            20.03.2014 
Marilyn Monroe                 27.03.2014
Madonna                           03.04.2014
 
Joi, 27 februarie, apare primul volum al colecţiei, Prinţesa Diana!
 
Diana, Prinţesa de Wales, a fost o personalitate extraordinară. Eleganţa sa naturală, abilitatea de a relaţiona cu oamenii de rând, precum şi devotamentul său ca mamă, au facut din ea una dintre cele mai adorate figuri publice din istoria Angliei. 
 
Ea a reuşit să rupă barierele dintre Casa Regală Britanică şi oamenii obişnuiţi şi nu i-a fost frică să susţină până la capăt cauzele aproape inimii ei. În 1997, Diana a sfârşit într-un tragic şi prematur accident, însă lumea nu a uitat-o nici după aproape şaptesprezece ani pe "Prinţesa inimilor".
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate