Romantic FM MENIU
Feerie și suite muzicale romantice într-un concert extraordinar de Anul Nou
Recomandari

Feerie și suite muzicale romantice într-un concert extraordinar de Anul Nou

17 Noiembrie
Fundaţia Calea Victoriei deschide sezonul muzical din 2017 cu cea de-a patra ediţie a Concertului Extraordinar de Anul Nou, desfăşurat pe 5 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Radio, anunță instituția.
 
Programul va fi unul de muzică romantică: “Spărgătorul de nuci” de P.I.Ceaikovski şi “Şeherazada” de N.Rimski-Korsakov.
 
Programul serii de 5 ianuarie 2017 include un repertoriu îndrăgit în întreaga lume: suitele “Spărgătorul de nuci” de P. I. Ceaikovski şi “Şeherazada” de N. Rimski-Korsakov. Cele două capodopere, nelipsite din repertoriul marilor orchestre ale lumii, vor încânta melomanii în această seară de sărbătoare. Concertul va fi susţinut de dirijorul Tiberiu Soare şi de Symphactory Orchestra, într-o formulă impresionantă de 72 de muzicieni.
 
Din strălucitorul salon de bal ce deschide feeria “Spărgătorul de nuci” publicul va păşi în iatacul parfumat al Şeherazadei, înţeleapta prinţesă orientală. Acordurile fermecătoare de vioară şi violoncel vor purta melomanii spre lumi îndepărtate şi îi vor inspira să înceapă noul an cu vise, seninătate şi speranţă. Atmosfera plină de senzualitate şi delicateţe va fi întregită de ilustraţiile Maria Surducan, artistă talentată, cu un portofoliu bogat de creaţii originale.
 
În pauza concertului, melomanii se vor putea delecta cu gustări delicioase, cafea aromată şi sucuri naturale.
 
Biletele la concert se pot achiziţiona numai prin reţeaua Eventim.ro sau online, pe www.eventim.ro
 
Categorii de bilete: Categoria I – 120 ron, Categoria II – 100 ron, Categoria III – 85 ron. Nu se fac rezervări sau înscrieri la concert de pe pagina Faundaţiei Calea Victoriei.
 
Detalii suplimentare pe site-ul www.victoriei.ro.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate