Romantic FM MENIU
​​​​​​ Evenimente Smart & Chic la Fundația Calea Victoriei
Recomandari

​​​​​​ Evenimente Smart & Chic la Fundația Calea Victoriei

26 Ianuarie
Fundația organizează, în premiera, o întâlnire "Despre Iubire", un curs savuros despre povestea secretă a unor Pictorițe Celebre, atelierul romantic de Actorie - Dialoguri despre dragoste și o incitantă introducere în Filosofia Reîncarnării.
 
La cererea publicului, vor fi reluate o parte dintre cursurile lansate recent, la care locurile nu au fost suficiente, precum atelierul de Automotivare sau Poveștile ca metafore ale dezvoltării de sine.
 

Comunicarea eficientă și tehnicile NLP
 
Din 7 feb, atelier în 4 sedinte
Cost: 220 lei; 200 lei (card fidelitate)
 
Atitudinea noastră influețează covârșitor rezultatele obținute. La curs vei descoperi felul în care programarea propriilor gânduri influențează interlocutorul.
 
 
Atelier de Automotivare
 
Din 1 feb, atelier în 3 sedințe
Cost: 165 lei; 150 lei (card fidelitate)
 
Vom discuta despre ce ne face să acționăm sau să ne comportăm într-un anumit fel și despre cum motivația ne poate influența deciziile și acțiunile.
 
 
Introducere în Cultura japoneză
 
Din 2 feb, atelier în 3 sedințe
Cost: 150 lei; 135 lei (card fidelitate)
 
Samurai, gheișe, călugări zen și temple pe de o parte, Hello Kitty, Mario, j-rock și anime pe de altă parte – unde începe și unde se termină Japonia și a sa cultură fascinantă.
 
 
Atelier de Leadership
 
Din 4 feb, 1 curs intensiv
Cost: 110 lei; 100 lei (card fidelitate)
 
Participanții la curs vor înțelege că activitatea de leadership poate fi întreprinsă la orice nivel și că decizia de a fi lider se ia la nivel personal.
 
 
Pictorițe celebre și povestea lor
 
Din 9 feb, atelier în 3 sedințe
Cost: 150 lei; 135 lei (card fidelitate)
 
Aflăm povestea unor doamne care și-au lăsat amprenta asupra artei europene. Când le vom analiza creațiile, ne vom familiariza, de fapt, cu istoria civilizației europene.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate