Romantic FM MENIU
"Elementele naturii", o expoziție inedită de fotografie
Recomandari

"Elementele naturii", o expoziție inedită de fotografie

26 Aprilie
Miercuri, 26 aprilie 2017, la ora 19.00, în foaierul Sălii Media a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, aripa dinspre Hotelul Intercontinental, va avea loc vernisajul expoziției de fotografie "Elementele Naturii" realizată de Alteţa Sa Regală Principesa Sofia a României.
 
Expoziția va putea fi vizitată în perioada 26 aprilie – 10 mai 2017, în orele de program ale Teatrului Național I.L. Caragiale din București (zilnic între orele 14.00 - 18.30, cu excepția zilelor de luni). 
 
Accesul se face pe la intrările spre Sala Media și Pictura de pe fațada dinspre Bd. Bălcescu a TNB.
 
Expoziţia cuprinde 50 de peisaje fotografice realizate de Principesa Sofia, în Franţa, în Bretania, în ultimii doi ani, prin care Alteţa Sa Regală ne dezvăluie frumuseţea naturii şi a mediului în care trăim.
 
De asemenea, cu aceeaşi ocazie, va avea loc lansarea colecției de 36 de fotografii de artă Ultramarine, sub formă de cărți poștale, care poartă semnătura Principesei Sofia, apărută la Curtea Veche Publishing. Fotografiile au fost realizate de Principesa Sofia în Bretania și au ca temă, în principal, oceanul.
 
Colecţia de cărţi poştale Ultramarine va putea fi achiziţionată de la standul de carte al Editurii Curtea Veche, organizat în foaierul Sălii Media.
 
Principesa Sofia a realizat de-a lungul timpului o serie de peisaje fotografice, creații care atestă talentul și măiestria sa. Alteţa Sa Regală intenţionează anul viitor să inaugureze o expoziție de fotografie de artă cu peisaje din România, în cele patru anotimpuri.
 
Mai multe detalii despre creațiile fotografice ale Alteței Sale Regale puteți găsi pe website-ul www.sophiederoumanie.com
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate