Romantic FM MENIU
Dragoste și informaţie, o nouă premieră  9G la TNB
Recomandari

Dragoste și informaţie, o nouă premieră 9G la TNB

11 Mai
Dragoste și informație, după Caryl Churchill, un nou spectacol în cadrul Programului 9G la TNB, va avea primele reprezentații la Sala Mică a Naționalului bucureștean în zilele de 16 mai și 3 iunie, de la ora 20.00.

Textul ales de regizoarea Irina Crăiță-Mândră reprezintă o premieră absolută pe scena din România, spectacolul aducând în prim plan una dintre cele mai inovatoare voci din dramaturgia britanică - Caryl Churchill. 
 
Spectacolul construiește - asemenea unui puzzle - imaginea lumii angoasante și nesigure în care trăim. “Peisajul” social în aparență extrem de captivant chestionează de fapt două aspecte esențiale care definesc natura umană: nevoia de a cunoaște și nevoia de a iubi. Atacul informatic la care suntem supuși în mod sistematic are repercusiuni iremediabile asupra memoriei, simțurilor și relațiilor umane. 
 
Dragoste și informaţie ia pulsul unei lumi aflate într-un schimb continuu de informații și, mai ales, imortalizează modificările pe care aceste lucruri le manifestă asupra omului. Situațiile sunt fragmentate ca însăși viața pe care o trăim, iar relațiile sunt împinse la limita absurdului. Spectacolul este o instalație teatrală care combină spectaculos teatrul cu elemente de artă performativă, dans și video art. 
 
Dragoste și informație imaginează o lume năucitoare care nu își potolește niciodată foamea de a ști cât mai multe lucruri, dar care pierde din vedere esențialul. Trebuie să învățăm să fim stăpânii acestei tehnologii ce ne invadează din toate direcțiile, nu sclavii ei. 
 
Traducerea: Irina Crăiță-Mândră
 
Distribuție:  Voicu Aaniței, Alex Călin, Nicholas Catianis, Cristina Drăghici, Dana Marineci, Lavinia Pele
 
Regie: Irina Crăiță-Mândră
 
Scenografie: Cezarina Iulia Popescu
Coregrafie și mișcare scenică: Ștefan Lupu
 
Muzică originală și sound design: Alexandru Suciu
Video Design: Iustin Surpanelu, Mihai Apostu, Dimitris Palade
Light Design: Cristian Ciopată.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate