Romantic FM MENIU
"Do You Love Me?", un nou spectacol 9G la TNB
Recomandari

"Do You Love Me?", un nou spectacol 9G la TNB

6 Martie
Un horror romantic. Musical. Un spectacol care provoacă imaginația să gândească iubirea în sensurile ei cele mai ascunse, să depășească granița dintre literatură și viață, dintre viață și moarte, dintre văzut și nevăzut, dintre realitate și dorință. Un spectacol despre iubirile care nu cunosc moartea, deși nu s-au bucurat de viață, anunță instituția.
 
Un montaj muzical dublat în imagini teatrale al unor celebre povești de iubire, furate din literatură și aduse la viață, într-un experiment care abordează mai multe stiluri artistice, urmărind relația dintre carte și muzică. Spectacolul ne apropie de legende clasice reinventate și redescoperite în lumea contemporană prin intermediul muzicii. Un spectacol despre necunoscutul din noi, despre monstrul sensibil ascuns în fiecare, despre cruzimea și singurătatea noastră, despre ceea ce am fi în stare să facem ca să atingem iubirea, despre oameni si despre sufletele lor.
 
Într-o lume în care nici literatura, nici iubirea nu își mai găsesc spațiul și respirația, Do you love me? aduce în fața publicului povești de roman, atât de puternice, încât au pătruns în conștiința contemporană prin muzica lui Sting, Jay-Jay Johanson şi Annie Lennox. Un spectacol inspirat din cărți și din muzică. Un spectacol 9G la TNB.
 
 
Scenariul și regia sunt semnate de Iris Spiridon. Din distribuție fac parte: Răzvan Krem Alexe, Ghighi Eftimie, Ioana Mărcoiu, Vlad Bîrzanu, Andrei Radu
 
Muzică live: Lucian Maxim
 
Scenografia: Raluca Chelaru
Antrenor muzical: Ghighi Eftimie
Lumini:Cristian Ciopată
Sunet: Daniel Nae
 
9G la TNB este un program al Teatrului Național dedicat tinerilor artiști cu vârsta până în 35 de ani, absolvenți ai facultăților de profil, neangajați în instituții de spectacol. Do you love me? - un horror romantic. Este cel de-al 12-lea spectacol inclus în repertoriul Sălii Mici (spațiu dedicat exclusiv acestui program). 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate