Romantic FM MENIU
DANELIUC IN CARAVANA
Recomandari

DANELIUC IN CARAVANA

13 Octombrie
Pelicula „Cele ce plutesc” va avea premiera bucuresteana, maine, 15 octombrie. Ulterior, echipa filmului va prezenta productia intr-o caravana, in cadrul careia spectatorii o vor putea vedea la preturi preferentiale, de 5,5 lei pe bilet.

Cel mai nou film al lui Mircea Daneliuc, va fi prezentat într-o caravan, în 24 de orase din tara, in perioada 24 octombrie - 19 decembrie, informeaza Tandem Film.
         
Pelicula spune povestea lui Avram care, aflat la munca in Europa, observa ca italienii platesc bine cainii dresati, dorind sa se simta in siguranta in fata valurilor de emigranti. Avram se intoarce in Romania spre a pune pe picioare o canisa pentru caini de paza. Nimereste, insa, in vecinatatea unei tabere de proaspat expulzati de la Roma. Astfel, conflictul italian se muta si aici, langa Dunare. Viata i se complica: intra intr-o relatie bolnavicioasa de amor cu propria nora, starneste o stare de ostilitate cu vecinii sai si este amenintat cu moartea.
    
Din distributia filmului fac parte, printre altii, Valentin Popescu si Magda Cernat.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate