Romantic FM MENIU
CUBANEZUL
Recomandari

CUBANEZUL "JOHNNY CASH" RELOADED

13 August

ELIADES OCHOA, caci despre el este vorba, se reintoarce in toamna aceasta pe meleagurile noastre. Acesta va sustine doua concerte: la Cluj, pe data de 4 octombrie 2009, in Sala Sporturilor, precum si in capitala, la Sala Palatului, pe 5 octombrie 2009. Spectacolele continua traditia evenimentelor dedicate muzicii traditionale cubaneze si artistilor de renume.

Eliades Ochoa revine in Romania, dupa ce, in urma cu doi ani, a sustinut trei concerte sold out la Timisoara, Cluj si Bucuresti. In actualul turneu, artistul va fi insotit de trupa sa, Grupo Patria.

Biletele pentru spectacolul din Cluj costa intre 50 si 200 de lei si pot fi gasite la Diesel Club. In capitala, biletele costaintre 75 si 250 de lei si se pot rezerva pe www.blt.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro sau de la Sala palatului, magazilele Diverta, Muzica si Germanos.

Considerat unul dintre cei mai importanti muzicieni cubanezi din toate timpurile, Eliades Ochoa este singurul solist vocal ramas in viata din vechea garda care a facut cunoscuta muzica originara din Cuba in lumea intreaga.

Alaturi de nume precum Omara Portuondo, Roberto Fonseca sau Ruben Gonzales, a facut parte din marele si renumitul proiect Buena Vista Social Club. Contributia sa la acesta cuprinde piese ca: 'El Cuarto de Tula", "Chan Chan" si "El Carretero".

Este artistul care a luat parte la toate importantele turnee mondiale ale numelor de legenda cubaneze, impreuna cu Ibrahim Ferrer, Omara Portuondo, Cachaito Lopez sau Compay Segundo.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate