Romantic FM MENIU
"Copacul cu cărți"
Recomandari

"Copacul cu cărți"

14 Iulie
Redescoperă lectura, relaxându-te în mijlocul naturii!

Evenimentul intitulat sugestiv "Copacul cu cărți" începe vineri, în Parcul Cișmigiu, pentru al treilea an consecutiv, scrie Agerpres.
 
"În perioada 15 iulie — 14 august, peluza dintre intrările Rigas și Victor Eftimiu se va transforma într-o zonă de relaxare și lectură în aer liber. În tot acest interval, publicul de toate vârstele va avea acces gratuit la peste 500 de titluri de cărți din toate domeniile, reviste și publicații de specialitate, se va putea relaxa pe fotoliile puf, hamacele și păturile amplasate pe iarbă, va asculta muzică ambientală și se va putea distra participând la atelierele și activitățile programate în fiecare weekend", potrivit unui comunicat al organizatorului, creart — Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.
 
Intrarea la eveniment este liber!
 
De luni până joi, zona va fi deschisă între orele 17.00 — 22.00 și va fi dedicată în totalitate lecturii.
 
Vineri, începând cu ora 18.30, și sâmbătă — duminică, de la ora 11.00, vor fi programate ateliere de creație pentru copii. Serile de weekend se vor încheia cu proiecții de film documentar și scurtmetraje pentru toate gusturile.
 
Vineri, 15 iulie, începând cu ora 18.30, copiii sunt invitați să descopere tehnica picturii pe pietre, iar sâmbătă, 16 iulie, pe cea a realizării mandalelor din semințe.
 
Duminică, 17 iulie, sunt programate ateliere de confecționat zmee din hârtie și moriști de vânt, în timp ce perioada 22 — 24 iulie doritorii vor exersa construcția de flori și fluturi din diverse materiale, pictura în puncte, arta colajului sau realizarea tablourilor din nisip și scoici.
 
"Prințesa Clara în căutarea fericirii" și "Ziua în care a fugit somnul" sunt două povești muzicale interactive care le vor pune celor mici imaginația la încercare, iar sesiunile de face-painting vor completa distracția.
 
Programul de ateliere și activități va fi actualizat din două în două săptămâni, spun organizatorii, creart — Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București. (foto: www.iqool.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate