Romantic FM MENIU
CONIL Fest: Festivalul Integrării la Palatul Copiilor
Recomandari

CONIL Fest: Festivalul Integrării la Palatul Copiilor

27 Ianuarie
Palatul Național al Copiilor este în sarbătoare! În zilele de 28 și 29 ianuarie 2017 va avea loc cea de-a XIV-a ediție a evenimentului CONIL Fest – Festivalul Integrării.
 
Pe parcursul celor două zile, peste 1500 de copii tipici și copii cu nevoi speciale îi vor purta pe cei prezenți într-o lume a poeziei, dansului, cântului și al întrecerilor sportive, într-un maraton artistic desăvârșit, pus la cale de inimoșii organizatori – Asociația CONIL și Asociația 3M, în parteneriat cu PROEDUS și Primăria Municipiului București. 
 
Momente emoționante, pline de farmec și sensibilitate ne vor fi oferite de invitații noștri speciali de la școlile pentru copii hipoacuzici, deficienți psihomotorii sau cu deficiențe de vedere, demonstrând astfel că dincolo de orice dizabilitate există o abilitate ce trebuie promovată.
 
Sunt invitați să participe la acest important eveniment cultural, copii cu vârste cuprinse între 3-18 ani din grădinițele și școlile publice și private din București și din țară.
  
Asociația CONIL își doresște să sprijine integrarea copiilor cu cerințe educaționale speciale precum și promovarea adevăratelor talente!
 
Vă așteptăm cu mic cu mare la cea de-a XIV-a ediție a CONIL Fest!
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate