Romantic FM MENIU
CONFESIUNILE MAESTRULUI
Recomandari

CONFESIUNILE MAESTRULUI

8 Septembrie
“Singurul lucru care ne ingaduie sa privim fara dezgust lumea in care traim este frumusetea cu care anumiti oameni o creeaza, din timp in timp, pornind de la haos: tablourile pe care le picteaza, muzica pe care o compun, cartile pe care le scriu, si viata pe care o traiesc. Dintre toate operele, cea mai frumoasa este o viata bine traita. As zice chiar ca este opera de arta prin excelenta.”   - Radu Beligan -  “Note de Insomniac”
 Maestrul Radu Beligan, unul dintre gigantii lumii teatrale romanesti, revine pe scena Salii Mici a Palatului ( Sala Auditorium) in data de 19 Octombrie, spre a le oferi admiratorilor sai prilejul de a asista la minunatele “Confesiuni despre Arta si Viata”.
 Timp de doua ore, maestrul va face marturisiri legate de personalitatile lumii teatrale care i-au marcat destinul si cariera de-a lungul timpului, despre  modelele sale - Lucia Sturdza Bulandra, Victor Ion Popa, Al. Giugaru, Ion Iancovescu, Elvira Godeanu, George Vrac, .dar si pareri sau sfaturi privind teatrul romanesc din ziua de astazi, dupa mai bine de 70 de ani de activitate.
 Desi, premiera spectacolului “Confesiuni despre Arta si Viata” a avut loc in cadrul Festivalului Artelor Bucuresti in luna Noiembrie a anului trecut, maestrul a continuat sirul reprezentatiilor de succes pana in primavara acestui an. Prezenta masiva a publicului in sala de spectacol, dar si cererea mare de bilete, l-a determinat pe genialul Radu Beligan sa revina in atentia publicului si in toamna acestui an, cu aceiasi placere cu care si-a dedicat intreaga viata teatrului si cinematografiei romanesti.  
 Colectionarii si iubitorii de carti rare, vor avea posibilitatea  sa  achizitioneze editia revizuita si completata a manuscrisului “Note de Insomniac” insotit de autograful original al autorului. Cartea contine o anexa de 40 de pagini la care s-a adaugat volumului initial aparut in 2001, un jurnal al amintirilor si, totodata, o colectie de eseuri.
 
Biletele vor putea fi achizitionate la pretul de 80 RON , de la casa de bilete VreauBilet.ro din Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului,  Magazinul Ligia F ( Pache Protopopescu nr.23), sau online pe www.bilete.ro, www.blt.ro si www.vreaubilet.ro foto:  upload.wikimedia.org

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate