Romantic FM MENIU
CONCURS DE DANS PENTRU SENIORI
Recomandari

CONCURS DE DANS PENTRU SENIORI

29 Octombrie

Cupa Hobbydance se desfasoara la Sala de Sport „Andreea Isarescu” din Voluntari intre 30 octombrie – 1 noiembrie 2009 si este la a VIII-a editie. Anul trecut au participat la aceasta competitie nationala cateva sute de dansatori de toate varstele, din toata tara.

Competitia incepe cu ora 9.30. Pentru incalzire, toti sportivii sunt rugati sa fie prezenti in sala de concurs cu o ora inaintea inceperii competitiilor anuntate.

Competitiile oficiale ale Federatie Romane de Dans Sportiv incadreaza seniorii la categoria tineret-adulti adica de la 16 ani pana la 35. Pentru ca intre un adolescent entuziast si un dansator trecut de 30 de ani diferentele sunt prea mari, Justin Istrate a creat, in cadrul competitiei nationale de dans sportiv Cupa Hobbydance, o sectiune rezervata exclusiv seniorilor. Limita inferioara de varsta pentru acest concurs este de 30 de ani iar competitia se adreseaza celor pasionati de dans fie ca sunt legitimati, fie ca danseaza doar de placere.

Asadar, daca aveti peste 30 de ani si chef de dans, poftiti in ring!

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate