Romantic FM MENIU
Concert "Mergem toți într-o barcă"
Recomandari

Concert "Mergem toți într-o barcă"

9 Iunie
Al  doilea episod al seriei de evenimente Backyard Acoustic Season îi aduce pe scenă pe Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă, care vor prezenta concertul „Mergem toți într-o barcă”!

Concertul Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă – „Mergem toți într-o barcă” include cele mai cunoscute cântece ale celor doi artiști, cât și un moment susținut împreună, cântând „Ceva se întâmplă cu noi” (cântecul nominalizat ca „Cel mai bun duet al anului” la Premiile Radio România), „Prețul corect” (melodia cu care Alexandra s-a lansat) și „Barca”.

Doi artiști excepționali împărțind același band. În deschiderea concertului este invitată tânăra solistă Tea Buciu.(imagine: http://iabilet.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate