Romantic FM MENIU
COMEDY CLUJ PRIMA EDITIE
Recomandari

COMEDY CLUJ PRIMA EDITIE

5 Octombrie

Festivalul International al Filmului de Comedie, "Comedy Cluj", va avea loc intre 10 si 18 octombrie 2009 si va fi unul mare, dupa cum anunta organizatorii, care-si doresc "sa fie, de departe, cel mai puternic festival de comedie din Estul Europei".

Pentru prima editie sunt anuntate 70 de filme din 20 de tari (Franta, Spania, Marea Britanie, Belgia, Olanda, Rusia, Serbia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Cehia, Italia, Polonia, Suedia, Maroc, India, SUA, Canada, Algeria, Austria si Romania).

Cele 9 zile de festival vor cuprinde circa 200 de proiectii, care vor avea loc in cele 3 cinematografe centrale (Republica, Victoria, Arta), precum si la Casa de Cultura a Studentilor. Vor fi proiectate comedii de toate genurile. "Nu se vor gasi filmele care ruleaza la mall", mai spun organizatorii. 

Dintre sectiunile anuntate se numara una de concurs, unde se vor afla circa zece filme noi din toata lumea si o sectiune "Oldies, but goldies", in care vor fi de la filme alb-negru pana la comedii celebre din anii '70, romanesti si straine.

 Va exista, insa, si o sectiune dedicata comediilor din ultimii cinci-sase ani. Detalii despre prima editie a Festivalului "Comedy Cluj" puteti afla accesand comedycluj.ro

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate