Romantic FM MENIU
CHRIS NORMAN REVINE IN ROMANIA
Recomandari

CHRIS NORMAN REVINE IN ROMANIA

15 Noiembrie

Chris Norman, vocea grupului Smokie, revine in tara noastra pentru un spectacol de neuitat – 100 % live.

Artistul va canta la Sala Palatului din Bucuresti, pe 15 noiembrie, de la ora 19.00, alaturi de formatia sa, o parte din hit-urile de neuitat, precum: "Midnight Lady", "I'll meet you at Midnight", "Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me" ori "Some hearts are diamonds", dar si melodii mai noi.

Evenimentul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album discografic al artistului, lansat la inceputul acestui an si intitulat "Chris Norman,The Hits! From His Smokie And Solo Years".

Pretul biletelor variaza intre 70 si 250 de lei si pot fi achizitionate de la magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center, Sala Palatului, magazinul Ligia F (Pache Protopopescu, nr. 23), librariile Carturesti, precum si pe site-urile www.vreaubilet.ro, www.bilete.ro, www.evetim.ro si www.blt.ro.

 

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate