Romantic FM MENIU
CHIRA CHIRALINA FESTIVAL DE FOLK
Recomandari

CHIRA CHIRALINA FESTIVAL DE FOLK

4 Noiembrie

In perioada 6 - 8 noiembrie 2009 va avea loc cea de a 4-a editie a Festivalului National de Folk "Chira Chiralina", la Casa Tineretului din Braila.

Se pot inscrie in competitie concurenti cu varsta pana in 35 de ani, implinita in anul in curs. Concursul se desfasoara live. Laureatii marilor premii ai editiilor precedente nu pot participa la concurs. Castigatorii unor competitii de gen din tara, care intrunesc conditiile de varsta si repertoriu vor fi admisi in concurs fara preselectie, pe baza copiei diplomei de laureat.

Presedintele juriului este Nicu Alifantis. Juriul are in componenta sa personalitati ale muzicii de gen, redactori radio, TV, personalitati culturale locale. Deciziile juriului sunt inatacabile. Clasamentele finale sunt confidentiale si vor fi facute publice numai pe scena Galei laureatilor.

Premii
Marele premiu – 2500 lei
Sectiunea solisti
Premiul I - 1.000 lei
Premiul II - 750 lei
Premiul III - 500 lei
Premiul Fundatiei Nicu Alifantis
Premii speciale

Contact:
Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale
Telefon: 0239-614-710 / 0723-214-657
e-mail: centrul_creatie@portal-braila.ro sau maria.puscaciu@yahoo.com
Detalii suplimentare si inscriere: foreverfolk.ro

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate