Romantic FM MENIU
Charles Aznavour - "She" (Video)
Recomandari

Charles Aznavour - "She" (Video)

29 Iunie

Pe 29 iunie 1974, marele artist francez Charles Aznavour ajungea pe locul întâi în topul vânzărilor din Marea Britanie, cu melodia  cu "She", singura sa piesă care a ocupat o poziție fruntaşă în Regatul Unit al Marii Britanii.

Fiu al unui cuplu de migranţi armeni, pe numele real Charles Aznavourian, artistul este Supranumit "Sinatra francez". A devenit celebru începând cu jumătatea anilor '50, devenind unul dintre cei mai simpatizaţi şi mai longevivi cântăreţi francezi. 
 
A apărut în peste 60 de filme şi a compus peste 1.000 de cântece, din care aproximativ 150 în limba engleză, 100 în italiană, 70 în spaniolă şi 50 în germană.  (Foto: www.cheriefm.fr)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate