Romantic FM MENIU
Centenarul Filmului Românesc - 100 de ani, 100 de filme, 100 de oraşe!
Recomandari

Centenarul Filmului Românesc - 100 de ani, 100 de filme, 100 de oraşe!

1 Februarie
Caravana producţiilor cinematografice româneşti România - Republica Moldova - Cernăuţi, desfăşurată sub numele "Centenarul Filmului Românesc - 100 de ani, 100 de filme, 100 de oraşe", va fi lansată sâmbătă, la Iaşi, informează Agerpres.

Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a peste un an și este organizat de Agenţia Naţională de Presă Agerpres în colaborare cu Asociaţia Studenţilor Jurnalişti din Iaşi.
 
În cadrul manifestării de sâmbătă, 3 februarie, va fi proiectat filmul "Afacerea Est" de Igor Cobileanski. Intrarea este gratuită, iar locurile pot fi rezervate online.

 
"Una dintre surprizele plăcute ale acestui proiect ţine de cele 15 oraşe din Republica Moldova, care vor fi cuprinse în Caravana Filmului Românesc", spune Alexandru Giboi, director general Agerpres.
 
"Centenarul Filmului Românesc" este un proiect desfăşurat în cadrul programului Centenar al Primăriei Municipiului Iaşi (2017-2020). (foto: www.playbuzz.com)
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate