Romantic FM MENIU
Ce cadou vrei să (îți) faci de Crăciun?
Recomandari

Ce cadou vrei să (îți) faci de Crăciun?

14 Decembrie
Surprinde-ți familia și prietenii cu o experiență frumoasă care să le rămână în suflet toată viața! 

Oferă cuiva drag bucuria de a participa la un curs unde poate să se relaxeze pictând în Acuarelă, să învețe să facă Fotografii ca un adevărat profesionist sau să descopere principiile Feng-Shui.
 
Altă variantă ar fi să optezi pentru un atelier de Nutriție, Design Interior sau Dicție. După cum vezi, ai de unde să alegi!
 
Și, ca să începi anul cât mai dinamic, ai 15% reducere la cursurile din luna ianuarie dacă ne vizitezi duminică, 17 decembrie, la Târgul de Crăciun.
 
Fundaţia Calea Victoriei 2007 este o instituţie culturală independentă care concepe o mare varietate de cursuri şi evenimente interactive în domenii umaniste şi culturale pentru tineri şi adulţi. 
 
De 10 ani inspirăm prin arte şi cultură şi susţinem tinerii talentaţi. Am reuşit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale şi am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători şi artişti s-au format ca lectori.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate