Romantic FM MENIU
CARTE SI ARTE
Recomandari

CARTE SI ARTE

1 Octombrie

Festivalul Carte si Arte se afla la cea de-a saptea editie anul acesta si se desfasoara intre 1 si 4 octombrie, la Muzeul Municipiului Bucuresti.

Festivalul va cuprinde manifestari culturale din diverse domenii ale artei, precum si un targ de carte, prin care se doreste prezentarea celor mai noi aparitii editoriale, anunta Mediafax.

La festival participa aproape 30 de edituri, printre care se numara Editura Academiei Romane, Lider, Tritonic, Oxford Educational Center, Paralela 45, Vox, Nemira, Coresi, Ideea Europeana.

Festivalul va cuprinde vernisaje ale unor expozitii de pictura, semnate de Mihaela Schiopu, Mircea Barzuca si Maria Manuca, si simpozionul "Problemele literaturii pentru tineret", la care vor participa Ion Hobana, Horia Garbea si Alexandru Mironov.

Vor fi lansate cartile "Tradarea criticii" de Nicolae Breban si "Ana lui Manole" de Maria Manuca. Acestora li se va adauga "Istoria literaturii romane de la origini pana in prezent", editia a doua, de Ion Rotaru precum si "Stiinta conducerii. Prior in tempore sau cum sa fii primul in timp" de Geo Stroe.

Festivalul va prilejui si acordarea premiilor concursului de creatie literara "Toamna in literatura", un intermezzo de chitara clasica, un recital de vioara semnat de Trestian Dumitrescu.
Festivalul Carte si Arte este initiat de Asociatia Difuzorilor si Editorilor-Patronat al Cartii.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate