Romantic FM MENIU
Recomandari

"CADEREA ZIDULUI" SPECTACOL DE MODA

9 Noiembrie

Cu ocazia implinirii a 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului, in cadrul Zilelor Culturii Germane,  Ambasada Germaniei va invita la un spectacol de moda realizat in colaborare cu Universitatea Nationala de Arta Bucuresti si UNATC, luni, 9 noiembrie, ora 19.00, la Galeria Dalles.

Spectacolul este gandit ca o manifestare artistica neconventionala si interdisciplinara, care reuneste studenti de la UNA, ce se pregatesc pentru design de costum, si studenti de la UNATC,  actorie.

Structurat in doua parti, evenimentul prezinta mai intai un performing de costum, iar partea a doua este rezervata unor tineri designeri: Razvan Vasilescu, cu colectia "Mr. Ghenosse", si, respectiv, Sergiu Chihaia, cu "Share your happiness".

In prima parte, Zidul rigid, din beton, este reinterpretat plastic devenind un decor viu, confectionat din tesaturi moi, fluide, acoperind un personaj colectiv, care creste amenintator luand forme multiple, obturand spatiul de joc sau delimitand zone in care se desfasoara simultan, sau pe rand, inedite demonstratii de miscare si costum. Actiunea urmareste sa redea, cu ritm si cu un crescendo bine articulat, dramatismul evenimentelor istorice petrecute in noiembrie 1989.  foto: zilele-culturii-germane.ro

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate