Romantic FM MENIU
Bucureștiul, în topul celor mai împodobite capitale de sărbători
Recomandari

Bucureștiul, în topul celor mai împodobite capitale de sărbători

8 Decembrie
Capitala se bucură de un loc fruntaș în topul celor mai frumoase capitale europene ce merită vizitate de Crăciun, scrie antena3.ro.
 
Cel mai mare portal francez de servicii turistice, MSN, a inclus Bucureștiul pe locul trei în topul realizat pentru sărbătorile de iarnă. Site-ul  este renumit în lume pentru că oferă informații și sugestii în legătură cu destinații turistice de vis.
 
"Bucureștiul devine un paradis în perioada sărbătorilor de Crăciun. Dacă ești norocos poți avea parte și de zăpadă. Aceasta dă un plus de magie.", au scris jurnaliștii de la Msn.com.
 
După Paris și Berlin, Capitala țării ocupă locul trei în topul celor mai frumoase capitale europene împodobite de sărbători.
 
Peste trei milioane de beculețe se aprind pe bulevardele orașului în fiecare seară. Luminile de sărbători au fost amplasate pe un traseu de 29 de kilometri, iar anul acesta, în premieră, Centrul Vechi este și el decorat de sărbători.
 
După București, urmează în top orașele Budapesta (Ungaria), Copenhaga (Danemarca), Cracovia (Polonia), Edinburgh (Scotia), Helsinki (Finlanda),  Londra (Mara Britanie) și Madrid (Spania).  (foto: Agerpres)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate