Romantic FM MENIU
 București, capitala iubirii
Recomandari

București, capitala iubirii

8 Martie
Ziua de 8 Martie va fi marcată de mai mulți artiști printr-un concert oferit în primul rând, doamnelor și domnișoarelor. Intrarea la concert este liberă!
 
Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului București, prin ARCUB, va avea loc în Piața Universității, începând cu ora 19.00. Vor cânta Andra, Smiley, Direcția 5, Connect R, Pepe, Shift, Cabron și What's UP, anunță Agerpres.
 
"Ne-am gândit să întâmpinăm primăvara așa cum se cuvine și să le oferim doamnelor și domnișoarelor din București sau celor care se află în trecere prin orașul nostru un eveniment care să le aducă un strop de bucurie în suflete și oportunitatea de a-i vedea live pe câțiva dintre cei mai bine cotați artiști români ai momentului, care sunt sigură că vor asigura o atmosferă de neuitat la kilometrul zero al Capitalei Iubirii'", a declarat primarul general, Gabriela Firea. (foto: creart.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate