Romantic FM MENIU
Bucharest Street Food Festival
Recomandari

Bucharest Street Food Festival

9 Septembrie
Primul festival din Bucureşti dedicat street foodului ține cuptoarele aprinse până la data de 11 septembrie, inclusiv, scrie Mediafax.
 
"Pentru că mâncarea delicioasă se asortează cu spaţiile deschise şi lume multă, ne vedem la Romexpo, pe aleea din faţa Pavilionului Central. De la rulote la căruţe şi de la cele mai mari food trucks la biciclete, am făcut loc pentru toate gusturile, pe cei peste 11.500 metri pătraţi de alei şi gazon disponibili. În tot acest timp noi îţi coacem o vacanţă de patru zile printr-o lume culinară inedită, alături de „starurile” nerăbdătoare să te lase cu gura căscată!", spun organizatorii.
 
Ce poţi mânca la festival? 
 
Burgeri, hotdogs, sandwichuri, tacos, burritos, paste, barbeques, îngheţată, dar şi produse pentru vegani şi vegetarieni. 
 
Accesul la festival este liber până la ora 16.00! 
 
Ulterior acestei ore, accesul se face doar pe bază de abonament pentru toate cele patru zile sau pe bază de bilet zilnic, acestea putând fi deja achiziţionate online pe http://buchareststreetfoodfestival.ro/ şi myticket.ro.
 
Music line-up: Nouvelle Vague, Dub Pistols, Jaya The Cat, Ziggi Recado, Audio Bullys, Golan, Şuie Paparude, Coma, Fantome, Argatu, Fraţii Grime, Cred că sunt extraterestru, Subcarpaţi, Macanache & The Putreds, Otherside, Helen, Timpuri Noi, Gojira & Planet H, Vlad Dobrescu (DJ set).
 
Preţul unui abonament pentru cele 4 zile de festival este de 30 de lei + taxe (comision procesare şi distribuţie 2 lei), dacă este achiziţionat până pe 1 septembrie 2016.
 
În masura în care vor exista locuri disponibile, biletele zilnice vor putea fi achiziţionate şi direct de la Romexpo în zilele de festival. (foto: www.ziuanews.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate