Romantic FM MENIU
Bucharest Greensounds Festival
Recomandari

Bucharest Greensounds Festival

19 August
Subcarpați, Urma, Boogie Belgique (Belgia), Balkan Session&Adrian Naidin și România Groovie sunt artiștii care vor urca pe scenă vineri, 22 august, potrivit Municipalității. 
 
Sâmbătă, 23 august, vor cânta Jaya The Cat, The Moorings, Shazalakazoo (Serbia), EMIL, Baskka, Steaua de Mare și Danaga, iar duminică DJ Ravin & Theodosii Spassov feat. 9 lăutari & Damian Drăghici (Franța, Bulgaria, România), Big Bând & Irina Sârbu & Elena Moroșanu & Maria Răducanu, Alexandrina, Baba ZuLa, Coma, Cuantune și Danaga.
 
Intrarea este liberă!
 
În zona de gastronomie internațională bucureștenii vor putea alege dintr-o gamă variată de specialități. Astfel, cel mai nou restaurant indian din București pregătește rețete presărate cu aromele subtile și condimentele din țara celor o mie de zei.
 
Tot în Herăstrău, unul dintre cele mai renumite restaurante chinezești din București îi așteaptă pe vizitatori cu deliciile bucătăriei chinezești, iar iubitorii de dulciuri se vor putea răsfăța savurând gustul autentic italian al produselor unui adevărat atelier de creație.
 
Pe lângă muzică și gastronomie internațională, festivalul găzduiește și un bazar în care sunt reunite branduri 100% românești, precum Lana Bălana, Fuyor, Allkimik, "Mă port românește", Utopic Art și Denimusic.
 
"Bucharest GreenSounds Festival" se înscrie în seria evenimentelor dedicate celebrării a 555 de ani de la prima atestare documentară a Capitalei. 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate