Romantic FM MENIU
Recomandari

"BUCAREST, LA MAL-AIMEE"

8 Octombrie
Henri Paul, ambasadorul Frantei in Romania, a declarat, la vernisajul expozitiei de fotografie "Bucarest, la mal-aimee. Privire de artist asupra unui oras in pericol", la Muzeul Kalinderu din Capitala, ca a vrut sa propuna publicului roman "o privire de indragostit" asupra Bucurestiului.
    Expozitia, un proiect initiat de Ambasada Frantei la Bucuresti, prezinta aproximativ 150 de fotografii cu transformarile suferite de arhitectura Capitalei în ultimii 20 de ani.
 Henri Paul a mai precizat ca pentru realizarea expozitiei s-a adresat fotografului si arhitectului Ferrante Ferranti, care "iubeste Romania", si acesta i-a reunit pe tinerii fotografi romani Adrian Bulboaca, Serban Mestecaneanu, Sergiu Mihaescu, Camil Iamandescu, Lucian Muntean, Dan Piersinaru, Cosmin Gogu si Serban Bonciocat.
 La intrarea in Muzeul Kalinderu (adresa: Strada Vasile Sion 2-4, zona Stirbei Voda, sectorul 1, Bucuresti)  a fost amplasat un panou cu o fotografie de mari dimensiuni a unui bloc comunist, ale carui ferestre pot fi deschise pentru a oferi privirii mai multe peisaje urbane.
 Expozitia este deschisa pana la 1 noiembrie, anunta Mediafax. foto: www.institut-francais.ro


    

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate