Romantic FM MENIU
Recomandari

"BRIGITTE" SCHIMBA FOAIA

10 Octombrie

Una dintre cele mai populare reviste de moda din Germania, va inlocui definitiv modelele din fotografii, pentru a combate reprezentarea standard a atractivitatii feminine, propagate prin mass media.
    
Conducerea revistei planuieste sa foloseasca in fotografii cititoare ale publicatiei.

Femeile care vor aparea in vizualurile revistei vor fi platite cu sume similare celor cu care erau remunerate anterior modelele.
        
"In spatele carierei de model nu sta ideea de a arata femeia, ci un substitut standard al acesteia - respectiv un model cu anumite masuri. In prezent, multe femei considera acest mod de lucru anacronic, ca si idealurile de frumusete, impuse de industria modei, si ele foarte controversate in peisajul contemporan", declara Andreas Lebert, co-editor al publicatiei.
    
Doctorul psihoterapeut Lisa Pecho, purtatoare de cuvant al Asociatiei pentru tratamentul disfunctiilor de nutritie BFE, crede ca noua esteticã propusa de revista de moda este un pas important in schimbarea reprezentarilor nerealiste a imaginii corporale.

 Revista Brigitte a fost infiintata in 1954 si are, in medie, 3,21 milioane de cititori.
    
In jur de 600.000 de persoane, cu varste intre 15 si 35 de ani, din Germania sufera de anorexie sau bulimie.
    

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate