Romantic FM MENIU
Back to action! Cursurile toamnei la Fundația Calea Victoriei
Recomandari

Back to action! Cursurile toamnei la Fundația Calea Victoriei

28 August
În prima lună de toamnă profită de noul val de energie și entuziasm pe care îl resimți odată cu întoarcerea din vacanță.

​​​​​​​La Fundația Calea Victoriei poți găsi direcția și suportul pentru ce vrei să faci toamna asta, și, în același timp, poți dialoga cu oameni interesanți și inspirați.

Atelier de Mozaic
 
În 4-6 septembrie, atelier în 3 sedințe
Cost: 330 lei, 300 lei (card fidelitate)
Îți propunem o activitate creativă: experimentarea uneia dintre cele mai vechi și spectaculoase arte decorative – mozaicul.
află mai multe
 
Şcoala de vară de Actorie

În 4-8 septembrie, atelier în 5 sedințe
Cost: 300 lei, 270 lei (card fidelitate)
Actoria te conectează cu tine, dar şi cu ceilalţi. Vom face exerciţii care implică modul în care putem lucra cu corpul nostru.

Istoria secretă a Frumuseții
 
În 4-6 septembrie, atelier în 3 sedințe
 Cost: 165 lei, 150 lei (card fidelitate)
Vom vedea cum a evoluat idealul estetic de-a lungul veacurilor, de la Venus din Milo la curtezanele Renaşterii sau de la frumuseţea secolului XX la tiparele contemporane.
află mai multe
 
Cum construim Armonia în Cuplu?

În 4-7 septembrie, atelier în 4 sedințe
Cost: 220 lei, 200 lei (card fidelitate)
Vom discuta despre stima de sine şi alegerea partenerului, despre bazele unei relaţii intime reuşite și despre cum pot fi depășite momentele de criză dintr-o relație.

Curs practic de Machiaj

În 7 și 14 septembrie, atelier în 2 sedințe
Cost: 370 lei, 330 lei (card fidelitate)
Vor fi prezentate regulile și elementele specifice machiajului, accentul fiind pus pe caracteristicile proprii fiecărei cursante.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate