Romantic FM MENIU
asfasfasf
Recomandari

asfasfasf

7 August

Cunoscutul artist italian, Alessandro Safina va fi prezent din nou, in tara noastra, pentru un spectacol - eveniment, in care acordurile pop se vor impleti, rafinat si profesionist, cu muzica de opera. Intr-un decor romantic, aranjat special pentru artist si oaspetii sai, Arenele Romane vor gazdui, in seara zilei de 5 septembrie 2009, concertul sustinut de “ tenorul cu voce de aur”, ce a cucerit milioane de inimi din lumea intreaga cu pasiunea pentru muzica, senzualitatea si maiestria sa vocala. Refrenul care l-a facut celebru, lansat la inceputul anilor 2000, se numeste “Luna” (“Only You”) si a rezistat in clasamentele de specialitate mai bine de 3 luni. Originar din Toscana, tenorul este cistigator a numeroase discuri de platina si aur, a realizat de-a lungul anilor duete cu nume importante ale muzicii pop, rock si clasice, precum Sarah Brightman, Elton John, Rod Stewart sau Jose Carreras.

Cel mai recent album al artistului, “Sognami” (“Dream of Me”), lansat in 2007, aduce acelasi timbru inconfundabil, cu atmosfera delicata si parfum venetian si ii consolideaza, totodata, pozitia pe scena muzicala.
Pentru o seara de vara tirzie, evadarea din cotidian poate fi chiar biletul la un astfel de eveniment. Este disponibil în reţelele Diverta şi Eventim din toată ţara şi online pe site-urile www.vreaubilet.ro şi www.eventim.ro, iar preturile sunt cuprinse intre 80 si 200 de lei, in functie de categoria aleasa.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate