Romantic FM MENIU
ARTISTI ROMANI IN SPANIA
Recomandari

ARTISTI ROMANI IN SPANIA

7 Octombrie

Violonistul Alexandru Tomescu si pianistul Horia Mihail canta la Santiago de Compostela, capitala Regiunii Galicia (Spania), anunta Mediafax.

Concertul face parte dintr-un proiect intitulat "Valori culturale romanesti pe scena europeana - Vioara Stradivarius in Europa", desfasurat pe 13 si 14 octombrie 2009.

Concertele fac parte dintr-un ansamblu de evenimente muzicale menite sa aduca vioara Stradivarius Elder - Voicu pe scenele europene importante. In programul celor doi artisti vor fi programate lucrari de Igor Stravinski, Maurice Ravel, Claude Debussy si Bela Bartok.

Vioara face parte din patrimoniul national al tarii noastre; ea a intrat in posesia lui Alexandru Tomescu in anul 2007, in urma unui concurs organizat de Ministerul Culturii.

Evenimentul de la Santiago de Compostela se numara printre cele trei parteneriate cu asociatii romanesti din strainatate, realizate de Institutul Cultural Roman (ICR) in parteneriat cu Asociatia Puente Cultural Rumano-Gallego, Primaria din Santiago de Compostela si Societatea Romana de Radiodifuziune, sub genericul "Fii creativ! Fii inovator! Fii european!"

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate