Romantic FM MENIU
ANIM'EST FESTIVAL
Recomandari

ANIM'EST FESTIVAL

28 Septembrie

Anim'est se desfasoara in perioada 2 - 11 octombrie, se afla la cea de-a patra editie anul acesta si va asteapta cu o oferta mai generoasa decat in editiile precedente.

Pentru prima data festivalul isi intampina publicul in patru locatii:  Cinematografele Patria, Union, Elvira Popescu si Terasa Verona (Libraria Carturesti).

Tot pentru prima data, in cadrul Anim'est are loc Creepy Animation Night, o intreaga noapte dedicata filmelor de animatie si muzicii, reunite intr-un show mixat de Pakito (Franta).

Singurul festival de film de animatie din Bucuresti si cel mai important din Romania, Anim'est aduna, pentru primele trei editii, 900 de filme proiectate si peste 18.000 de spectatori.

Consacrat pe plan international, evenimentul a avut ca invitati mari nume ale animatiei mondiale, precum John R Dilworth si Bill Plympton (nominalizati la Premiul Oscar), Hayo Freitag sau Juan Pablo Zaramella si a prezentat cele mai importante filme de animatie premiate la Cannes, Annecy, Animadrid sau Animateka.

Detalii puteti afla d pe site-ul festivalului: www.animest.ro

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate