Romantic FM MENIU
Angajare de Clovn - o nouă premieră marca TNB!
Recomandari

Angajare de Clovn - o nouă premieră marca TNB!

13 Decembrie
În curând, la Sala Studio a Teatrului Național din București, publicul se va întâlni cu un nou spectacol: "ANGAJARE DE CLOVN" de Matei Vişniec, în regia lui Ion Caramitru. 
 
Primele reprezentații sunt programate în zilele de 16, 17 şi 18 decembrie, de la orele 19.30.
 
Piesă îndrăgită deopotrivă de regizori și de spectatori, "ANGAJARE DE CLOVN" ne vorbește nu doar despre fascinația în fața miraculoasei lumi a circului, ci și despre dorința fiecăruia dintre noi de a-i pătrunde tainele. Trei clovni bătrâni se reîntâlnesc în fața unui anunț de angajare, atârnat de o ușă ce se încăpățânează, în chip misterios, să rămână închisă. Ne aflăm pe teritoriul spectaculosului și al metaforei, iar călăuze ne vor fi chiar ei, clovnii.
 
"ANGAJARE DE CLOVN", o piesă despre ei - artiști și despre noi - spectatori, de ieri și de azi, de aici și de aiurea, într-o montare plină de umor, sensibilitate, cinism duios și acrobaţii sufleteşti, susținută cu multă sensibilitate și talent de trei tineri actori ai TNB: Petre Ancuţa, Emilian Mârnea, Florin Călbăjos. 
 
Reușita montării semnate de Ion Caramitru este întregită de o echipă de creație aleasă: Decorul – Florilena Popescu Fărcășanu, Costumele – Liliana Cenean, Light design - Chris Jaeger, Coregrafia - Florin Fieroiu.
 
Din 16 decembrie sunteți așteptați în… arenă, la Sala Studio, acolo unde teatrul și circul vor fi, preț de o seară, parteneri de joc într-un spectacol plin de surprize!
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate