Romantic FM MENIU
And the Golden Globe goes to...
Recomandari

And the Golden Globe goes to...

3 Martie
Matthew McConaughey a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal cu interpretarea din "Dallas Buyers Club", iar cea mai bună actriţă în rol principal a fost desemnată Cate Blanchett, pentru prestaţia din "Blue Jasmine", în regia lui Woody Allen, scrie Mediafax.
 
 

Premiul pentru cea mai bună regie i-a revenit lui Alfonso Cuaron, pentru "Gravity".


Premiul pentru cel mai bun scenariu original este câştigat de Spike Jonze, pentru filmul "Her".  "12 Years a Slave" a obţinut si premiul pentru cel mai bun scenariu adaptat. Premiul pentru cel mai bun cântec merge la Kristen Anderson-Lopez şi Robert Lopez, pentru "Let it Go" din filmul de animaţie "Frozen".


"Gravity" câştigă premiul pentru cea mai buna coloană sonoră. "The Great Gatsby" a luat premiul pentru cea mai bună regie artistică. Premiul pentru cel mai bun montaj merge la Alfonso Cuarón şi Mark Sanger, pentru filmul "Gravity" care câştigă şi trofeele: cea mai bună imagine, cel mai bun montaj de sunet, realizat de Glenn Freemantle, cel mai bun mixaj de sunet, precum si pentru cele mai bune efecte speciale.


Lupita Nyong'o câştigă premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar. Ea a făcut un rol excepţional în filmul "12 Years a Slave". 


 
La Grande Bellezza" a luat premiul pentru cel mai bun film străin, în regia lui Paolo Sorrentino. Premiul pentru cel mai bun lungmetraj documentar merge la "20 Feet from Stardom", iar trofeul pentru cel mai bun scurtmetraj documentar este câştigat de "The Lady in Number 6: Music Saved My Life" (Malcolm Clarke şi Nicholas Reed).
 
Oscarul pentru cel mai bun scurtmetraj de ficţiune merge la "Helium", realizat de Anders Walter şi Kim Magnusson. Trofeul pentru cel mai bun lungmetraj de animaţie a fost câştigat de "Frozen", realizat de de Chris Buck, Jennifer Lee şi Peter Del Vecho.

"Mr. Hublot", realizat de Laurent Witz şi Alexandre Espigares, a câştigat premiul pentru cel mai bun scurtmetraj de animaţie. 


Jared Leto a plecat acasă cu premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar, datorită prestaţiei din "Dallas Buyers Club". foto: theguardian.comÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate